HI* Piec konwekcyjny H90
Parametry techniczne
Piec konwekcyjny Hendi model H90 to idealne rozwiązanie dla małych lokali gastronomicznych, lokali typu fast-food, do przygotowywania zapiekanek, tarty, pieczonych warzyw i innych artykułów prosto z pieca, a także do małych piekarni i sklepów, które chcą poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo.
Szerokość w mm | 595 |
Głębokość w mm | 595 |
Wysokość w mm | 570 |
Napięcie [V] | 230 |
Waga w kg | 38 |
Materiał | stal |
Wersje produktu

Opis produktu
Piec konwekcyjny Hendi model H90 to idealne rozwiązanie dla małych lokali gastronomicznych, lokali typu fast-food, do przygotowywania zapiekanek, tarty, pieczonych warzyw i innych artykułów prosto z pieca, a także do małych piekarni i sklepów, które chcą poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo.
Niewielkie rozmiary, zasilanie na 230 V oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie.
Urządzenie niezwykle proste do zainstalowania oraz obsługi.
Cechy produktu:
- Obudowa ze stali nierdzewnej, podwójne przeszklone drzwi
- Komora częściowo emaliowana, oświetlenie komory
- Ogrzewanie za pomocą dwóch grzałek, 2 wentylatory
- Zakres temperatur: od 50°C do 300°C
- Timer od 0 do 120 minut
- Dwa wentylatory wysokiej wydajności
- Drzwi z podwójną atermiczną szybą
- Na 4 blachy 438×315 mm, odległość między prowadnicami 70 mm
- 4 blachy i chwytak w zestawie
- Waga: 38 kg
Parametry
- Pojemność (ilość/wymiar): 4x 438x315mm
- Sterowanie: manualne
- Odległość pomiędzy prowadnicami (mm): 70 mm
- Wymiary zewnętrzne (mm) : 595x595x(H)570
- Ilość wentylatorów: 2
- Zakres temp. (°C): 50-300°C
- Timer: 0-120 min
- Moc elektryczna (W): 2670
- Napięcie (V): 230
- Waga (kg):38