AZ* Rękaw do pieczenia 12m BOX Z UCINARKĄ |16|
Parametry techniczne
Rękaw do pieczenia mięsa, drobiu, ryb, owoców i warzyw.
Nawój w m | 12 |
Szerokość w cm | 29 |
Grubość w mikrometrach | 12 |
Materiał | polietylen |
Zastosowanie | spożywka |
Wersje produktu

Opis produktu
Najsmaczniejsze pieczone mięsa, drób, ryby, owoce i warzywa to te przyrządzane w rękawie do pieczenia Anna Zaradna. Używając rękawa podczas pieczenia zachowujesz w potrawach pełnię aromatu, witaminy oraz mikroelementy. Dzięki temu podajesz zdrowe i soczyste dania. Tak przygotowane potrawy są również mniej kaloryczne, bo piekąc je w rękawie nie ma konieczności dodawania tłuszczu. Rękaw do pieczenia Anna Zaradna jest wytrzymały na wysokie temperatury, nie ma obawy, że rękaw pęknie. Możesz używać go w kuchence mikrofalowej, piekarniku gazowym i elektrycznym w temperaturze do 200 st. C. W opakowaniu znajduje się 10 klipsów umożliwiających szybkie i łatwe zawiązanie rękawa do pieczenia. Opakowanie zawiera praktyczna ucinarkę, ułatwiającą ucinanie rękawa do pieczenia.